Lezing

‘Zo zegt de Heere HEERE!’
het profetisch getuigenis in onze tijd

Deze lezing is voltooid

woensdag 11 november 2015 in

Sionskerk
Glanerbeek 10
8033 BA  Zwolle
Aanvang 15.00 en 20.00 uur; vrije toegang.

Miniposter

Flyer

Het doel van de lezing is om in ruime kring inzicht te geven over wat God door profetie spreekt tot de Nederlandse bevolking. Er zijn namelijk christelijke gemeenten die ervaren dat God Zich, niet alleen door Zijn Woord maar ook door de Heilige Geest, vermanend wendt tot alle Nederlanders. Ze ervaren het als noodlottig, dat het Nederlandse volk zich massaal van Hem afkeert en zien het als hun opdracht de woorden van God, de Heilige Israëls, binnen en buiten de eigen kring te verkondigen. Door deze lezing in alle delen van het land te houden, hopen ze velen te bereiken, opdat er bezinning zal komen over de toestand van onze samenleving.

Het huidige ongebreidelde individualisme en de vrijzinnige levensstijl verhinderen dat er werkelijke aandacht is voor onze medewereldburgers in de derde wereld, in de voormalige Oostbloklanden en in onze directe omgeving. Het voorthollen op de weg naar steeds meer welvaart kan niet het enige doel in het leven zijn, dus bezinning lijkt meer dan noodzakelijk!

Dat we leven in de laatste tijd denken vele christenen. De huidige gebeurtenissen in de gehele wereld: de terreuraanslagen, natuurrampen, oorlogen en ellende, zijn volgens hen daarvan opmerkelijke kenmerken. Israël staat al jaren in het brandpunt van de belangstelling. Zomaar?

In de lezing komen zowel de negatieve karakteristieken van onze huidige samenleving, als de weg naar vernieuwing in positieve zin aan de orde!

Informatie: 023 – 528 55 61 en www.lezing.org